Friday, May 29, 2009

sensei yg kepeningan~

hahahaha..hari ni class english juge agak memeningkan otak saye..
ayat yg telah di buat oleh kawan2 jepun saye telah membuatkan otak saye saket untuk memahamkan ape yg derang cube sampaikan..
sensei pun of coz la lg pening kan..
last2 sensei da pening sgt agaknye smpi bile da nak abes mase tu sensei srh budak yg buat ayat tu tulis balek kat blackboard next week pasal mebe die da x larat kot nak check ayat tu..lagi2 masa da nk abes..hahaha..sian sensei kan..
kdg2 nk la jugak tego sensei kan yg ayat2 yg sala tp..xpelah..sensei nk jugak ikut cara die kan..so kalu tego pun cam xde maknenye..hihi
bile da pening2 maka timbullah rase busan saye dan angin2 mengantuk singgah di mata saya menyebabkan mata saye kadang kala tertutup..hahaha..alasan2..kalo dah ngantuk tu ckp je la..
mane la x ngantuk...smlm tdo lmbt sbb tgk cite mlayu...
tah ape mimpi saye mggu ni kan..
saye dah tersangkut kat cite mlayu yg bertajuk "ZATI DAN SI MAWAS"...wpun cite die agak mengarut tapi saye layan je..hahahaha
x tau nape..mebe sbb saye asek dgr je tajuk die kot..
bile da tgk tersangkut lak tgk..
smlm berjaye abeskan cite tu sampai episod yg latest..hahaha..tidak ku sangka~
sesape berminat nk tgk silelah tgk cite tu..hahaha...saye suke tgk enot blakon dlm tu...

4 comments:

  1. eh..x..aku tgk kat catch up tv..hihiberminat nmpk:P

    ReplyDelete
  2. shera skarang camtu minat benor cite2 melayu..huhu...aku pun da terikut2 tgk matahari..

    ReplyDelete