Monday, May 11, 2009

sabar je la..

erm..sepatutnye..hari saye dan partner research saye jumpe kat lab..tapi...last2 minute die bg mail "kyou no syuugou ha nashi ni shitekudasai"*tolong batalkan perjumpaan pade hari ini..ya Allah..sabarnye la saye..da la ni first time nk jumpe setelah sekian lame die menyepi..huh!!sume saye sorg2..saye la terhegeh2 mesej die..saye la cari bahan..die lgsg x ckp pape kat saye..baek saye wat sorg2 dr dapat partner yg mls cam die*jahatnye saye kate die mcm tu..sori la okada saye terpakse ckp anda begitu..erm..xpela..ni lah name die cabaran kan..saye kena jugak hadapi semua tu wpun ianya agak payah*mn ade bnde sng je kan dlm hidup ni..semoga saye dapat menjadi lebih kuat dan lebih sabar dan juga dapat membesar bagaikan juara!!yea...ganbatte shera!!!!!!*saye rindu mak ayah saye..sob..sob..terase nk blk skrg juge!

3 comments:

  1. hakhak..membesar bagaikan juara..sah2 anak MILO ko ni..sian ko dapat partner camtu..skali skale ko sound je jepon tu..tak pon ko report kat sensei biar pdan muke die..hahaha

    ReplyDelete
  2. membesar bagaikan juara...
    hurmmmm..... ayt ni..
    ntah la...agak me"lawak" kan...
    hurmmm..

    ReplyDelete