Monday, March 15, 2010

4 days..

okes..dr blk mmg x berupdate blog ku ini..so sementara de mood nk update nih marilah kite mengupdate..updatenye x len x bkn pasal kawen..kawen dan kawen...another 4 days to go..mcm x pecaye je..huhu..yg lawaknye smlm sis kat spa tu ckp masa first time sy dtg die mcm x pecaya sy mo wat treatment..dlm hati die ckp "biar betul dak nih cam bdak2 je muke.."lebey kurg camtu la..bile umi explain br la die pecaye..hahaha..tergelak sy dgr die ckp camtu..die bajet umur sy cam 18 or 19 camtu la(awet muda kah??)kekeke...umur sy 23 la sis jd silelah percaya..umi x tggu sy coz sian le umi if tggu sy..lame nnt..die blk dulu so tgllah sy disana sorg2..sepanjang berada kat sana x bosan sbb sis tu amatlah peramah..sy pun layankan aje lah..huhu..time nk cut hair lak die ley tnye..rmbt awk ni ori ke rebonding neh??sis..rambut ori lahhh!(owh...bangga sekejap!)hahaha..ok2 jom masuk bab preparation lak..rase mcm myk mnde nk wat tp tak tau pe nk wat..meh tgk list2..

1)kebenaran kawen(kursus,borang HIV test,juru nikah)-DONE
2)andam n pelamin-DONE
3)Canopy-DONE
4)PA system-DONE
5)Photographer-DONE
6)kompang-DONE
7)bunga paharn manggar-DONE
8)corsage penanggah-X yah kott
9)kad kahwin-DONE
10)doorgift-DONE
11)hantaran-DONE
12)Inai-tonite
13)bunting-in progress
14)spa-DONE
15)bilik pengantin-in progress

ok stakat ni tu jer yg terfikir..huhu..mcm2 nk kena fikir lagik..semoga sumenye berjln dgn lancar...ameen...

6 comments: