Sunday, December 6, 2009

hepi besday diri sendiri..hihi

smlm..6th december 2009 merupakan besday saya...HAPPY BIRTHDAY TO U SHERA!!!
mlm 5th december bertolak ke ikuta sbb 6th december pagi saya de exam kat meiji university...
lps hantar mereka2(sha, fatin n matle) ke rumah mangat sy n encek beko g saizer jap teman encek beko mkn..dan..di ctu lah die wish n sy menerima hadiah yg x saya sangka2...jeng3..tenkiuuuuuuu..suke sgt3.....sgt2 suke....again tq so much mr hazmi hijazi for da present...wink..wink..wink(^_^)
blk kerumah mangat menerima hadiah pulak dr cik sha..tenkiu cik sha for such a lovely present:)
sori encek mangat meminjam rumah anda utk satu mlm bg membolehkan sy fatin dan sha tdo ngan selesanya..kekeke
bkak fb pun rmi org wish..thanks so much my frens 4 da wishes..reply sket2 kat fb then sy tertdo..(*_^)
soknye bgn pagi2 wat bfast ngan cik sha...x pnah2 kitaorg abeskan sebungkus roti b4 dis tibe2 pagi tu habis sebungkus roti 8 keping tu utk kitaorg berdua je..selalunye sebungkus roti tu seminggu pun lum tentu abes..kekeke...kite semakin maju sha..hihi
lps mkn mintak tlg roy tunjuk jln pi meiji U..sori la roy kaco ko pepagi yg sejuk tu..ingt bukit tokai tu dah cukup tggi tp bukit kat meiji U tu lagi tnggiu rupenye..da le lame x exercise so mmg semput la..hihi
masuk bilik exam..lum stat exam sy dah pk cepat la abes xm..kekeke..nmpk sgt la x study kan sbb xde prsn pun nk amek xm..kekeke..
315 abes xm..kluar bilik then terus g umah roy..d ctu mereka yg merupakan bakal bapa2 mithali(mintak2 la kan) sdg menyiapkan mknn..nasi beriyani roy mmg superb..n cheese kek encek hazmi buat amatlah sedap..ade bakat rupenye encek hazmi ni so lps ni bule la buat lagi kan??kekeke..mkn beramai ramai..bahagia..fufufu~~
tenkiu u all for da very delicious foods..
lepak2 then bergerak ke tempat boling..lokasinye..round 1 machida..call encek mazer skali..men sampai 5 game mmg x larat la saye..kekeke..lps boling purikura jap reramai then balek...
sblm smpi tokai tetibe lapar kami singgah di saizeriya...smpi2 kms2 sket then tdooooo..
satu hari yg amat menggembirakan...tenkiu kps warga2 meiji sekelian...n of course thousands thanks to encek beko yg byk bersusah payah pd hari itu...doumo arigatou gozaimashita minna!!!!

4 comments: