Saturday, June 6, 2009

bbq batal but ayyasy come!

huuu...subuh terlajak sket pg tadi*shera!bgn la awal sket..berusaha utk x terlajak subuh!...sblm solat kul 430 cek 天気予報 dulu...ok..kul 9 nnt x hujan..mendung aje..maka bbq jadilah gamaknye pada hari ini..*sbnrnye sy agak mls nk g bbq ngan dak2 kenkyuu saye..hihi..mendoukesai nk kena bwk brg sendiri sume kan...then pas solat tu x puas ati cek blk 天気予報..waa...udah bertukar...hari ni smpi ptg ujan pulak..hihihi..lam kul 515 saye tdo blk dgn harapan akan dpt email dr maehara*person in charge utk bbq itu kul 7 nnt mengatakan bbq pada hari itu batal..hihi..seperti yg kujangka terjadi...sy terjaga dlm kul 830..cek2 phone tgk ade 2 mail..satu maehara n satu lg dr kak oja..hihi..maehara ckp bbq tak jadi..hihi..kak oja lak tnye bbq jadi ke tak sbb kalu x jd die nk dtg tokai..maka sy pun ckp kat kak oja bbq tak jadi n dapatlah saya berjumpe ngan ayyasy utk pertama kalinye semenjak die lahir ke dunia ini*slalu je g hachioji b4 dis tp x sempat g umah kak oja..hihi..yeay..ayyasy dtg tokai..hihi..abgnye si affan pun dtg gak tp die ikut ayah die g tempat laen..maka sy n sha pun masak2 sket2..kami masak laksa n wat kuih buah melaka sebagai hidangan kepada kak oja comot n mijah...bestnyer ade org dtg rumah..tp x best bile derang blk sbb akan rase sunyi blk..huu..sou omowanaika minna??

laksa

ayyasy

9 comments:

  1. hoho..
    senyum becko kalo tgk gambar ko ngan baby tu shera.. :p

    ReplyDelete
  2. wah...wat laksa ker.camne? x reti...teringin gak nk wat..

    btw, wat laksa mane...

    ReplyDelete
  3. amboih send2 la sket laksa.

    ReplyDelete
  4. saido:huhu beko senyum ker??mcm x jer..hihi

    niezam:laksa pki perencah aje..tambah ikan aji yg dah di blnder sket pastu siap la..yg mi die tu bwk dr msia..hihihi..

    encek beko:x leh nk send pasai da licin:P

    ReplyDelete
  5. Puan eh silap..cek shera:br je nk psan laksa td..cek beko x dpt...cek atep kt okayama apetah lagi...ceh

    ReplyDelete
  6. encek atep cik comot mkn utk ko skali..tu pasai encek beko tak dpt..haha..

    ReplyDelete
  7. comey gak baby ko ngan beko~ tp aku cam xnmpk baby tu ikot rupe mak die ke bapak die~ hihi~

    ReplyDelete
  8. ameirul:erk..sape ni ek?wpun x kanl silelah dukung baby itu juge..hihi

    afiq:baby tu ikut rupe atuk nenek die..ngee~

    ReplyDelete