tu la hasil nyer
ni resipinye..ngeh3..
1. 4 oz tepung wholemeal
2. 2 sudu teh baking powder
3. 3 oz minyak jagung
4. 3 oz gula perang
5. 1/2 sudu teh esen vanilla
6. 6 oz carrot parut
7. 2 biji telur
8. 1/2 cwn walnut(optional)
cara2 nye..
1. pukul telur+ gula smpi kembang
2. masukkan carrot+tepung wholemeal +baking powder+esen vanilla..gaul2 smpi sebati
3.masukkan minyak jagung n walnut..gaul2 lagi..
4. bakar selama 45 minit pada suhu 180 darjah..siap utk dimkn..
1. 4 oz tepung wholemeal
2. 2 sudu teh baking powder
3. 3 oz minyak jagung
4. 3 oz gula perang
5. 1/2 sudu teh esen vanilla
6. 6 oz carrot parut
7. 2 biji telur
8. 1/2 cwn walnut(optional)
cara2 nye..
1. pukul telur+ gula smpi kembang
2. masukkan carrot+tepung wholemeal +baking powder+esen vanilla..gaul2 smpi sebati
3.masukkan minyak jagung n walnut..gaul2 lagi..
4. bakar selama 45 minit pada suhu 180 darjah..siap utk dimkn..
tq mak krn mengajar saye..hihi
sodap eh..
ReplyDeletewuiyo.. leh wat bisnes kt tokai nih.. lol
ReplyDeletemls nk memuji kesedapan kek itu kan:P
ReplyDeleteuat la kek utk aku nnti aku g tokai..ehhhehe
ReplyDeletennt ajar ak lk.ade event nnt.hehe
ReplyDeletealiah:hihi..meh2 dtg umah aku..tokai ngan meiji kan dekat jer:)
ReplyDeletematle:aku ajar fatin je la..pastu suh die ajar ko..hihi